Què vos agrada sa coca d'albercocs?
Aquí vos deixam la recepta per si vos ve de gust menjar-ne un trocet. Recordau, els albercocs millor si són de Can Parri.
COCA D'ALBERCOCS
Ingredients:
- 3 ous
- 2 mesures de iogurt de sucre
- 1/2 mesura de iogurt d'oli de gira-sol
- 2 mesures de iogurt de farina
- 1 mesura de iogurt de maizena
- 1/2 mesura de iogurt d'anís o altre licor (opcional)
- 1 sobre de llevat
- albercocs Can Parri de Porreres
- sucre i canyella
Preparació:
Posar en remull els albercocs secs un parell d'hores abans. Es poden posar en remull en licor, si es vol.
Batre els ous amb el sucre fins que quedi una barreja escumosa. Anar afegint la resta d'ingredients batent bé cada vegada. Vessar la massa en un motlle rectangular prèviament greixat.
Col·locar les meitats d'albercocs sobre la massa amb la part interna cap a dalt i empolvorar cada una amb sucre i canyella mòlta (si es vol es poden afegir també unes gotes d'anís o altre licor).
Enfornar uns 30 minuts a 180ºC o fins que la massa quedi cuita i punxant amb un escuradents aquest surti net. Deixar refredar i empolvorar de sucre mòlt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada