Ingredients
170 gr. de sucre
1 ou
400 gr. de farina de força
150 gr. de saïm
50 gr. de llet condensada
1 cullereta de sucre de vainilla
1 cullereta de llevadura de sobre
Elaboració
Batre l'ou i mesclar-ho amb el sucre. Quan estigui ben mesclat, anar afegint a poc a poc el saïm, la llet condensada, la vainilla en pols i la llevadura, de manera que es vagi mesclant tot molt bé. Una vegada estigui tot lligat, es va afegint la farina fins que quedi una pasta compacta i fàcil de manejar.
A partir d'aquí, amb l'aprimador rallat aprimam la pasta fins que tingui una gruixa d'uns 0.5 cm de gruixa aproximadament. I tallam la pasta amb rectangles (una possible mida seria 4.5 x 10 cm).
En el cas de que utilitzem la màquina amb l'adaptador, anirem tallant la pasta a la mida que ens agradi.
Posam sucre damunt les galetes. Posam paper de forn a la palangana, o bé l'untam amb una mica d'oli, i ja podem col·locar-hi les galletes.
Les enfornam 15 minuts a 180ºC.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada