dissabte, 10 d’agost del 2013

A s'Estiu, una cerveseta ben fresqueta

Aquests dies de calor no hi ha res millor que una bona gandula i una cerveseta ben fresqueta.

A Cas Forneret en tenim una selecció de cerveses mallorquines. Te les presentam.

SULLERICA.

Blanca. Cervesa de blat, feta amb una part de blat de xeixa cru mallorquí i aromatitzada amb pell de llimona sollerica.

Recepta Original. Cervesa tipus ALE, feta amb una part de blat de xeixa cru mallorquí i aromatitzada amb pell de llimona sollerica.

Fosca. Cervesa tipus PORTER, elaborada també amb maltes i llúpols de primera i addicions de cacau pur i flor de taronger.






BEER LOVERS

Witbier Blat. Cervesa de blat tipus Witbier, "blanca", térbola, lleugera, refrescant, amb notes cítriques i picants, degudes al coriandre de la pell de taronja.

Pale Ale Broll. Cervesa d'ordi tipus Pale Ale, "daurada", refrescant, amb cos, amb notes cítriques, florals i resinoses, amb domini dels llúpols americans sobre la malta.

Amber Ale Bram. Cervesa d'ordi tipus Amber Ale, "ambrina", amb cos, caràcter, notes de caramel, amb domini de les maltes sobres el llúpol.







TRAMUNTANA

Rossa. És una cervesa de sabor suau marcat pel gust del llúpol Fuggles. Ideal per a pizzes, formatges i embotit.

Rotja. És una cervesa roja amb gust a cereals. La mescla de maltes caramel i torrades li donen el seu gust característic. Perfecte per acompanyar carn i peix.

Negra. Cervesa obscura de sabor torrat. Una cervesa de caràcter amb gust a café i xocolata. Prova-la amb postres o tota sola.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada